Hafta | Konular |
1 |
Toplu yemek (Catering) tarihsel gelişimi
|
2 |
Toplu yemek (Catering) kavramı ve özellikleri
|
3 |
Toplu yemek işletmelerinin özellikleri
|
4 |
Toplu yemek hizmetlerinin türleri ve sınıflandırması
|
5 |
Toplu yemek sektörüne ihtiyaç duyulan alanlar
|
6 |
Toplu yemek sektöründe menü planlama
|
7 |
Toplu yemek sektöründe menü planlama
|
8 |
Toplu yemek sektöründe gıda güvenliği
|
9 |
Toplu yemek sektörüne uygun mutfak planlama
|
10 |
Toplu yemek sektörüne uygun ekipman belirleme
|
11 |
Örnek mutfak planları
|
12 |
Etkinlikler ve toplu yemek işletmeleri
|
13 |
Toplu yemek sektöründe maliyet analizi
|
14 |
Toplu yemek sektöründe satış
|