| 1 | Personele flambe eğitimi vermek |
| 2 | Menüdeki mevcut flambe yemeklerinin siparişlerinin alınmasını sağlamak |
| 3 | Alınan siparişin özelliğine uygun kuver hazırlatmak |
| 4 | Menüdeki mevcut sıcak başlangıçların flambesini yapmak/yaptırmak/takip etmek |
| 5 | Menüdeki mevcut et yemeklerinin flambesini yapmak/yaptırmak/takip etmek |
| 6 | Menüdeki mevcut deniz ürünlerinin flambesini yapmak/yaptırmak/takip etmek |
| 7 | Menüdeki mevcut kümes hayvanlarından yapılan yemeklerin flambesini yapmak/yaptırmak/takip etmek |
| 8 | Menüdeki meyvelerin flambesini yapmak/yaptırmak/takip etmek |
| 9 | Flambe sonrası flambe arabası ve malzemelerinin ön hazırlığını ve temizliğini yapmak/yaptırmak/takip etmek |
| 10 | Fondü yiyeceğinin siparişinin alınmasını sağlamak, fondü araç-gereçlerini hazırlatmak, fondü siparişi sonrası mutfağa bilgi vermek |
| 11 | Alınan siparişin özelliğine uygun kuver hazırlatmak, et fondü yapmak/yaptırmak/takip etmek, deniz ürünleri fondü yapmak/yaptırmak/takip etmek |
| 12 | Peynir fondü yapmak/yaptırmak/takip etmek |
| 13 | Çikolata fondü yapmak/yaptırmak/takip etmek |