Hafta | Konular |
1 |
KIRMIZI ET VE ET ÜRÜNLERİ KURULUŞ , AÇILIŞ, ÇALIŞMA USULLERİ
|
2 |
ET HİJYENİ VE ET SANAYİNDE TEMİZLİK
|
3 |
KASAPLIK HAYVANLARIN TAŞINMASI VE MUAYENESİ
|
4 |
ET MUAYENESİ BAKIMINDAN ÖNEMLİ OLAN HASTALIKLAR VE DEĞERLENDİRİLMESİ
|
5 |
ET MUAYENESİ BAKIMINDAN ÖNEMLİ OLAN HASTALIKLAR VE DEĞERLENDİRİLMESİ
|
6 |
ET MUAYENESİ BAKIMINDAN ÖNEMLİ OLAN HASTALIKLAR VE DEĞERLENDİRİLMESİ
|
7 |
ET MUAYENESİ BAKIMINDAN ÖNEMLİ OLAN HASTALIKLAR VE DEĞERLENDİRİLMESİ
|
8 |
ETLERİN DEPOLANMASI VE MÜHÜRLENMESİ
|
9 |
ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
|
10 |
ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
|
11 |
ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
|
12 |
ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
|
13 |
HAYVAN SAĞLIĞI VE ZABITASI ZABITASI YÖNETMENLİĞİ
|
14 |
HAYVAN SAĞLIĞI VE ZABITASI ZABITASI YÖNETMENLİĞİ
|