Hafta | Konular |
1 |
Biyoteknolojinin tanımı, tarihçesi
|
2 |
Mikroorganizmaların biyoteknolojik önemi ve sınıflandırılması
|
3 |
Mikrobiyal metabolizma
|
4 |
Proses geliştirme
|
5 |
Ürün ayırma ve saflaştırma
|
6 |
Biyogüvenlik sistemi
|
7 |
Kırmızı biyoteknoloji (Sağlık)
|
8 |
Mavi biyoteknoloji (Su)
|
9 |
Sarı biyoteknoloji (gıda)
|
10 |
Yeşil biyoteknoloji (Çevre)
|
11 |
Beyaz biyoteknoloji (Gen )
|
12 |
Gri biyoteknoloji (Biyoproses)
|
13 |
Altın (nanobiyoteknoloji) ve siyah biyoteknoloji (biyoterör, biyosuç)
|
14 |
Final Sınavı
|