Hafta | Konular |
1 |
Banket ve protokol hizmetlerinin kapsam ve türleri.
|
2 |
Banket ve protokol hizmeti sunan işletmeler ve özellikleri.
|
3 |
Banket ve protokol hizmetleri sunulan salonların fiziksel ve teknik özellikleri.
|
4 |
Banket ve protokol hizmetlerinde kullanılan araç gereçler ve teknik özellikleri.
|
5 |
Banket organizasyonu türüne göre ekipman seçimi ve salon düzeni alma.
|
6 |
Banket ve protokol hizmetlerine ilişkin insan kaynakları yönetimi.
|
7 |
Etkinlik türlerine göre menü planlaması.
|
8 |
Banket ve protokol hizmetlerine ilişkin maliyet kontrolü ve fiyatlama.
|
9 |
Ara sınav.
|
10 |
Banket ve protokol hizmetlerinin hazırlık ve sunumlarına ilişkin işletme içi ve dışı paydaşlarla koordinasyon.
|
11 |
Ziyafet, kokteyl vb. yemekli banket organizasyonlarının yönetimi.
|
12 |
Toplantı, kongre, sergi, defile vb. yemeksiz banket organizasyonlarının yönetimi.
|
13 |
Banket ve protokol hizmetlerinde olağan dışı durumlar. Örnek olay incelemesi.
|
14 |
Banket ve protokol hizmetlerinin değerlendirilmesi.
|