Kaynaklar | Kaynak Dili |
Dr. Mustafa Edip Köylü,2000. Bandırma Çözeltisinin Hazırlanışı, Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü, Çiftçi Broşürü, Yayın No: 5, Manisa | Türkçe |
Şerife Gül Gözügül, 2006. Gıda Muhafazası, Tarım İl Müdürlüğü, Samsun | Türkçe |
Dr. Mustafa Edip Köylü,2000. Bağlarda Hasat Olgunluğunun Tespiti, Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü, Çiftçi Broşürü, Yayın No: 4, Manisa | Türkçe |
http://www.partnerfood/tr/kuru-uzum.html | Türkçe |
Megep, 2008. Meyveleri Kurutma, Ankara | Türkçe |
Prof. Dr. H. İbrahim UZUN, 2006. Bağcılık Kitabı, Antalya | Türkçe |
Sevim Kaya ve Aysun Maskan. Üzümden Elde Edilen Pestil ve sucuk Yapım Yöntemleri ve Saklama Koşulları, Gaziantep | Türkçe |
Emel Ünal, 2007. Dimrit Üzümünden Değişik Yöntemlerle Sirke Üretimi Üzerinde Bir Araştırma, Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Adana | Türkçe |
Dr. Mustafa Edip Köylü, 2000. Çekirdeksiz Üzüm Kurutmacılığında Yüksek Sistem Sergiler, Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü, Çiftçi Broşürü, Yayın No: 7, Manisa | Türkçe |