Hafta | Konular |
1 |
Tahılların tanıtımı, Dünyada tahıl üretim, ithalat, ihracat rakamları
|
2 |
Buğdayın tarihçesi, ataları, buğday oluşum süreci
|
3 |
Buğday ve diğer tahıl tanelerinin genel özellikleri, buğday tanesinin katmanları
|
4 |
Buğday ve diğer tahılların kimyasal bileşimleri ve detayları
|
5 |
Tahılın Depolanması
|
6 |
Un Değirmenciliğinde kullanılan ekipmanlar
|
7 |
Un Değirmenciliği
|
8 |
Un Değirmenciliği
|
9 |
Ekmek Hammaddeleri ve Fonksiyonları
|
10 |
Ekmek Yapım Teknolojisi
|
11 |
Ekmek Yapım Teknolojisi
|
12 |
Glutensiz Ürünler
|
13 |
Sert ve Yumuşak Buğday Ürünleri
|
14 |
Kahvaltılık Tahıllar
|