Hafta | Konular |
1 |
Fonksiyonel gıdaların tanımı
|
2 |
Fonksiyonel gıdalar ve sağlık ilişkisi
|
3 |
Prebiyotikler, probiyotikler ve sağlık etkileri
|
4 |
Diyet lifleri ve sağlık etkileri
|
5 |
Antioksidanlar ve sağlık etkileri
|
6 |
Yağ bazlı fonksiyonel bileşenler ve sağlık etkileri
|
7 |
Protein bazlı fonksiyonel bileşenler ve sağlık etkileri
|
8 |
Fonksiyonel gıda bileşeni olarak vitaminler
|
9 |
Fonksiyonel gıda bileşeni olarak mineraller
|
10 |
Fonksiyonel gıda üretim yöntemleri
|
11 |
Fonksiyonel gıda üretimi üzerine yapılan çalışmaların incelenmesi
|
12 |
Fonksiyonel gıda üretimi üzerine yapılan çalışmaların incelenmesi
|
13 |
Fonksiyonel gıda üretimi üzerine yapılan çalışmaların incelenmesi
|
14 |
Fonksiyonel gıda üretimi üzerine yapılan çalışmaların incelenmesi
|