Hafta | Konular |
1 |
işletmenin tanımı, temel kavramlar
|
2 |
ekonomik bir birim olarak işletme
|
3 |
işletmelerin sınıflandırılması: ekonomik, sermaye,hukuki yapı, ilişkiler
|
4 |
hukuki açıdan işletmeler, özel işletmeler, kamu işletmeleri
|
5 |
işletme büyüklüğü, etkileyen faktörler, kapasite, küçük ve orta ölçekli işletmeler
|
6 |
kuruluş çalışmaları, ekonomik, teknik ve finansal etüd
|
7 |
kuruluş yeri seçimini etkileyen faktörler, seçim yöntemleri
|
8 |
yönetim, planlama, örgütleme, yöneltme, eşgüdüm, denetim
|
9 |
arasınav
|
10 |
üretim, üretim planlaması ve denetimi, stok yönetimi, kalite kontrol
|
11 |
pazarlama tanımı, ürün, fiyat, dağıtım, tutundurma
|
12 |
finans, fon sağlanması, fon kullanımı, finansal planlama, finansal analiz, yeni finansal teknikler
|
13 |
insan kaynakları yönetimi, planlama, eğitim, performans değerlendirme
|
14 |
halkla ilişkiler, araştırma - geliştirme
|