Hafta | Konular |
1 |
Mikroorganizmalar ve gıda
|
2 |
Gıdalarda önemli mikroorganizmalar; bakteriler
|
3 |
Funguslar, viruslar, parazitler
|
4 |
Mikrobiyal bulaşma kaynakları
|
5 |
Gıdalarda mikrobiyal gelişmeyi etkileyen faktörler
|
6 |
Gıdalarda indikator ve patojen mikroorganizmalar
|
7 |
Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıklar
|
8 |
Gıda muhafaza ilkeleri
|
9 |
Mikrobiyal üremenin inhibisyonu
|
10 |
Mikroorganizmaların öldürülmesi
|
11 |
Gıdalarda mikrobiyolojik bozulmalar
|
12 |
Patojenler ve muhafaza yöntemleri
|
13 |
Gıda güvenliği ve HACCP
|
14 |
Mikrobiyolojik kriterler ve hızlı mikrobiyolojik yöntemler
|